Baumit

Ideje budućnosti

 • Baumit Croatia - 20 godina u Hrvatskoj

  Baumit Croatia - 20 godina u Hrvatskoj

  Baumit je proslavio 20 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

  Baumit Croatia - 20 godina u Hrvatskoj
 • Savjetovanje upravitelja nekretnina

  Savjetovanje upravitelja nekretnina

  Mali Lošinj 26.04.2017. - 28.04.2017. Baumit Croatia bio je brončani sponzor Savjetovanja 2017. Naša je prezentacija bila na temu Baumit toplinski fasadni sustavi nakon koje smo pripremili zakusku za sve posjetitelje te organizirali nagradnu igru s poklonima iznenađenja. ...

  Savjetovanje upravitelja nekretnina
 • Dani otvorenih vrata u Solinu

  Dani otvorenih vrata u Solinu

  09.06.2017. organizirali smo prve Dane otvorenih vrata u našem novom-starom skladišnom prostoru u Solinu. Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe tradicije te da ćemo se dogodine proveseliti u još većem broju. Hvala svima koji su nas počastili svojim dolaskom, a dio atmosfere želimo podijeliti i s vama, uživajte.

  Dani otvorenih vrata u Solinu
 • "Palčić gore“ za pomoć prerano rođenoj djeci i od Baumit Croatia!

  U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece, a zbog potencijalnih poteškoća u razvoju potrebna im je naša podrška i pomoć.   Zagrebačka udruga "Palčići" osnovana je s ciljem pomoći, edukacije i razmjene iskustava roditelja prijevremeno rođene djece te dugoročnog unapređenja skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu. Udruga je prije 5 godina pokrenula akciju pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, Ministarstva zdravlja i Grada Zagreba za kupnju inkubatora i ostale potrebne opreme.   I mi smo odlučili pomoći simboličnom donacijom.

 • Baumit magazin 08/09 2017.

  Baumit magazin 08/09 2017.

  Pročitajte najvažnije novosti iz Baumit svijeta, upoznajte projekte na kojima radimo i sudjelujemo te ostale korisne informacije. Odlučili smo godišnje nekoliko puta informirati vas o najvažnijim događajima i novitetima iz Baumit obitelji, a pred Vama se nalazi prvi primjerak magazina. Uživajte.

  Baumit magazin 08/09 2017.
 • Baumit kao veliki sponzor na 17.Danima Orisa

  Baumit kao veliki sponzor na 17.Danima Orisa

  Tradicionalni međunarodni arhitektonski simpozij Dani Orisa 17 održat će se 14. i 15. listopada u dvorani Lisinski. Baumit se ove godine pojavljuje u ulozi velikog sponzora te će predstaviti svoj projekt na europskoj razini, pod nazivom Life Challenge – izbor za najljepšu fasadu Europe. Svečana dodjela nagrada održat će se 14. lipnja 2018. u glavnom gradu Slovačke, Bratislavi. Više informacija o uvjetima i načinu prijave slijedi uskoro. I ove godine se očekuje puna dvorana arhitekata, skoro 1900 posjetitelja iz cijele regije koji će sa velikim zanimanjem pratiti dvodnevna predavanja. Saznajte više...

  Baumit kao veliki sponzor na 17.Danima Orisa