Baumit

Ideje budućnosti

 • Baumit Croatia - 20 godina u Hrvatskoj

  Baumit Croatia - 20 godina u Hrvatskoj

  Baumit je proslavio 20 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

  Baumit Croatia - 20 godina u Hrvatskoj
 • Baumit za profesionalce

  Baumit za profesionalce

  Baumit Croatia - Edukacijski seminar, Vukovar 19.travnja. 2017.g. Raspored događanja: 10:30 Početak programa – uvodni pozdrav 10:30 – 13:00 - Izmjene u davanjima jamstava i obveze proizvođača - Baumit završni slojevi za fasade - Toplinska izolacija na fasadama, važnost, odabir, zahtjevi, održavanje, problematika - Praktični dio – korištenje profila i ugradnja klupčice 13:00 Ručak

  Baumit za profesionalce
 • Savjetovanje upravitelja nekretnina

  Savjetovanje upravitelja nekretnina

  Mali Lošinj 26.04.2017. - 28.04.2017. Baumit Croatia bio je brončani sponzor Savjetovanja 2017. Naša je prezentacija bila na temu Baumit toplinski fasadni sustavi nakon koje smo pripremili zakusku za sve posjetitelje te organizirali nagradnu igru s poklonima iznenađenja. ...

  Savjetovanje upravitelja nekretnina
 • Baumit groznica subotnje akcije

  Baumit groznica subotnje akcije

  Prve i zadnje subote u mjesecu vlada Baumit groznica subotnje akcije: 30% popusta na završne slojeve Baumit Top! Potraži Baumit  završne slojeve na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj. Akcija traje svake prve i zadnje subote u mjesecu, od 03.06. do 25.11.2017. U akciju su uključeni Baumit Top slojevi, osim CreativTop, FineTop i MosaikTop. Akcijski popust od 30% se odnosi na važeće cijene iz cjenika Baumit Croatia 2017.

  Baumit groznica subotnje akcije
 • Dani otvorenih vrata u Solinu

  Dani otvorenih vrata u Solinu

  09.06.2017. organizirali smo prve Dane otvorenih vrata u našem novom-starom skladišnom prostoru u Solinu. Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe tradicije te da ćemo se dogodine proveseliti u još većem broju. Hvala svima koji su nas počastili svojim dolaskom, a dio atmosfere želimo podijeliti i s vama, uživajte.

  Dani otvorenih vrata u Solinu
 • "Palčić gore“ za pomoć prerano rođenoj djeci i od Baumit Croatia!

  U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece, a zbog potencijalnih poteškoća u razvoju potrebna im je naša podrška i pomoć.   Zagrebačka udruga "Palčići" osnovana je s ciljem pomoći, edukacije i razmjene iskustava roditelja prijevremeno rođene djece te dugoročnog unapređenja skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu. Udruga je prije 5 godina pokrenula akciju pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, Ministarstva zdravlja i Grada Zagreba za kupnju inkubatora i ostale potrebne opreme.   I mi smo odlučili pomoći simboličnom donacijom.