Baumit

Ideje budućnosti

Priča koja drži vodu

Baumacol program za keramiku sadrži  kompletan program proizvoda od predpremaza za upojne i neupojne podloge, masa za izravnavanje i samoniveliranje, visoko kvalitetnih ljepila za kamen i keramiku, fleksibilnih, vodoodbojnih masa za fugiranje Premium (dostupnih u 24 boje), te trajno elastičnih sanitarnih silikona i ostalog pribora potrebnog za kvalitetnu ugradnju.

Upotreba Baumacol proizvoda u sustavu jamči čvrstoću, fleksibilnost i dobro prianjanje uz podlogu. Više informacija o programu i primjeni možete pronaći u brošurama: 

Priča koja drži vodu
Baumacol proizvodi

Baumacol proizvodi

Ljepila za keramiku

Fuge

Brtve

Hidroizolacija

Baumacol sustav za balkone i terase

Balkonski sustav za balkone i terase bez toplinske izolacije. Radi se o jednostavnom sustavu kod kojeg je plivajući sloj izveden plivajućim estrihom Baumit Flex Beton. Slijedeći sloj u sustavu su hidroizolacije Baumit Baumacol Protect koje spriječevaju prodiranje vlage u slojeve podloge, uključujući i sustavnu opremu tj. Trake za brtvljenje , odvodne profile i sl.. Za ljepljenje vanjskih pločica u sustavu predložena su fleksibilna ljepila Baumit Baumacol Flex Top ,a  za završnu doradu i upotpunjavanje cjelokupnog izgleda fugirna masa Baumit Baumacol Premium Fuge.

Baumacol sustav za balkone i terase