Baumit

Ideje budućnosti
Lijepljenje bez tiplanja

Lijepljenje bez tiplanja

Fasadni sustavi sa izolacijskim pločama (EPS, XPS ploče) se postavljaju na različite podloge zida i stoga ih je, osim lijepljenja, potrebno dodatno učvrstiti pomoću pričvrsnica. Baumit StarTrack se postavlja direktno u nosivu podlogu prije ljepljenja ploča za izolaciju. Nakon toga, rozete se obrade sa ljepilom. Na ovaj način se ostvaruje snažna dodatna veza sa zidom.

Precizna montaža

Baumit StarTrack pričvrsnice se postavljaju na unaprijed pozicionirane točke prije ljepljenja ploča. Provjera ispravnog postavljanja je jednostavna pa se tako smanjuje mogućnost pogreške.

Precizna montaža
Smanjenje troškova

Smanjenje troškova

Što je izolacijska ploča od stiropora deblja to će ušteda biti veća. Ali što je izolacija deblja, to su potrebne i duže pričvrsnice, a time su troškovi za pričvrsnice veći. Uz korištenje StarTrack ovi troškovi otpadaju.

Baumit StarTrack štedi vrijeme.

Uz Baumit StarTrack izvedba je brža i jednostavnija. Kod upotrebe običnih pričvrsnica potrebno je vrijeme jer prije postavljanja pričvrsnica, ljepilo mora otvrdnuti. Izvedba s StarTrack-om skraćuje proces rada, jer se oni mogu postavljati praktički već pri postavljanju skele.

Prednosti

Prednosti

- štedi energiju, vrijeme i troškove

- jedna dužina za sve debljine izolacijskih ploča

- sigurnost kod primjene