Baumit

Ideje budućnosti

 • Baumit magazin 08/09 2017.

  Baumit magazin 08/09 2017.

  Pročitajte najvažnije novosti iz Baumit svijeta, upoznajte projekte na kojima radimo i sudjelujemo te ostale korisne informacije. Odlučili smo godišnje nekoliko puta informirati vas o najvažnijim događajima i novitetima iz Baumit obitelji, a pred Vama se nalazi prvi primjerak magazina. Uživajte.

  Baumit magazin 08/09 2017.
 • Baumit kao veliki sponzor na 17.Danima Orisa

  Baumit kao veliki sponzor na 17.Danima Orisa

  Tradicionalni međunarodni arhitektonski simpozij Dani Orisa 17 održat će se 14. i 15. listopada u dvorani Lisinski. Baumit se ove godine pojavljuje u ulozi velikog sponzora te će predstaviti svoj projekt na europskoj razini, pod nazivom Life Challenge – izbor za najljepšu fasadu Europe. Svečana dodjela nagrada održat će se 14. lipnja 2018. u glavnom gradu Slovačke, Bratislavi. Više informacija o uvjetima i načinu prijave slijedi uskoro. I ove godine se očekuje puna dvorana arhitekata, skoro 1900 posjetitelja iz cijele regije koji će sa velikim zanimanjem pratiti dvodnevna predavanja. Saznajte više...

  Baumit kao veliki sponzor na 17.Danima Orisa
 • Baumit magazin - Specijalno izdanje 2017.

  Baumit magazin - Specijalno izdanje 2017.

  Pročitajte novosti iz Baumit svijeta u specijalnom izdanju magazina za 2017.g. Baumit magazin - Specijalno izdanje 2017

  Baumit magazin - Specijalno izdanje 2017.
 • Uspješno odrađeni 17. dani Orisa.

  Uspješno odrađeni 17. dani Orisa.

  Baumit je ove godine kao jedan od sponzora predstavio svoj veliki projekt Life Challenge – Izbor najljepše fasade Europe. Ideja je bila približiti projekt hrvatskim arhitekticama i arhitektima te ih pozvati da prijave najbolje objekte koji su rađeni od Baumit materijala. Arhitektonski simpozij i ove je godine bio iznimno posjećen, a ono što je nas je razveselilo je veliki broj mladih arhitekata i studenata arhitekture. Organizirali smo i Baumit tombolu u kojoj su se mogle osvojiti Baumitove Rubik kocke, kišobrani koje smo izradili u suradnji s „Hrvatskim kišobranom“ i ostale korisne stvari. Želimo se zahvaliti svima koji su posjetili naš štand i družili se s nama. 

  Uspješno odrađeni 17. dani Orisa.
 • Baumit i Murexin spojili su se u jednu tvrtku.

  Baumit i Murexin spojili su se u jednu tvrtku.

  Kad se dvije stvari spoje - prednosti se zbroje! Najbolje od Murexina i Baumita pretopilo se u fasadni program pod imenom Baumit. U 888 nijansi Life ton karte, u certificiranim sustavima za toplinsku izolaciju. Murexin dalje ostaje Vaš partner za keramičarske proizvode, hidroizolacije i epoksi podove.

  Baumit i Murexin spojili su se u jednu tvrtku.
 • Baumit magazin - Specijalno izdanje 2018.

  Baumit magazin - Specijalno izdanje 2018.

  Pročitajte novosti iz Baumit svijeta u specijalnom izdanju magazina za 2018.g. Baumit magazin - Specijalno izdanje 2018

  Baumit magazin - Specijalno izdanje 2018.